torsdag 31 januari 2013

Vad ska man säga om läkare???!!!

Förstår nu hur dem gamla människorna känner sig när dem inte får kontakt med sina läkare, när dem behöver det.

Min minsta tjej som har Turners syndrom har fått problem med sin mage vilket gör att hon inte kan bajsa normalt, utan är antingen sten hård ( då menar jag sten hård ) eller så är hon jätte lös. I tisdags så var jag på väg att åka in till akuten då skiten verkligen satt fast på henne. Men efter en stund i varmt vatten så kom det ut. Sedan vart hon lös. Jag pratade med Bvc den dagen och eftersom hon var på utbildning på onsdagen så hänvisade hon mig till hennes läkare på specialist mottagningen.

På onsdag morgon ringde jag specialist mottagningen för att få prata med läkaren, och fick då återkomma mellan 10-11. När jag ringde den tiden fick jag tag på hennes sekreterare som då lovade att läkaren skulle ringa upp mig så fort hon fick tid. Dagen gick och ingen läkare ringde.

Idag har jag ringt igen och blivit lovad samma sak. Men jag ringde även till mottagningen och fick då till svars att det är flera veckors väntetid och att det är typiskt Bvc att bara skicka vidare oss dit. Men dem tänker inte på att stackars Bvc sköterskan är ensam med tre olika byar att ta hand om. Och dessutom så var hon på utbildning. Jag tog bilen i min ilska och åkte ner till vårdcentralen och passade då även på att hämta Lill tjejens medicin..
Jag gick in till Bvc och pratade med sköterskan och hon blev nog inte heller så glad. Men hon hjälpte mig och vi har nu testat ett klips och vätskan kom ut och några små hårda pluttar. Och jag tror faktiskt inte att det kommer hjälpa.

Stackars liten säger jag bara att det ska behöva göra så ont att skita så man måste slå sig själv och gråta. Imorgon kommer jag personligen att åka in till mottagningen och kräva ett samtal. Nu får det vara nog med dessa läkare här uppe.

Ett samtal 5 minuter tar det, och hur många fika raster tar dem inte på sina arbets pass? Man undrar ju hur fan dem tänker. Inte på sina patienter iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar